Bağdat Acı Kırmızı Pul Biber 210 G ( Ekonomik Boy )

Bağdat Acı Kırmızı Pul Biber 210 G ( Ekonomik Boy )

Marka: Bağdat
13,50 TL
10,80 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?

  • Açıklama
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Acı taze biberlerin kurutulup pul haline getirilmesiyle Kırmızı Pul biber elde edilir.

Bağdat Pul Biber 250 gr. hiçbir katkı maddesi kullanılmadan yüzde 100 doğal olarak işlenip satışa sunulmuştur. Pul biberi; et yemeklerinde, bazı soslarda, mantar sotelerinde, kebaplarda, çorbalarda kullanabilirsiniz.


Üretim aşamaları:

Hasat öncesinde; bitkinin aroması en doygun seviyeye gelene dek yetişmesi beklenir. Bağdat Baharat, ürün standartlarına en uygun ham maddeyi özenle seçer. Fabrikada ham madde işlenirken; aromasını, doğallığını ve tazeliğini koruyacak özel üretim işleme sistemleri kullanılır. Ürünlerin ambalajlanması ileri teknoloji ile el değmeden gerçekleştirilir. Baharat saklama koşulları için en doğru ambalaj belirlenir. Bu sayede ürünler aromasını yitirmeden tazeliğini uzun süre korur . Sofralarınıza taze olarak ulaşır.


Baharat ürünlerini ambalajından açtıktan sonra serin ve kuru yerde muhafaza etmeye özen gösterin. Kapalı olarak ise güneş ışığı ve nemden uzak olarak saklayın.

















Detay

Baharatlı Gevrek 

Malzemeler:

Hamur malzemesi: 

3 su bardağı un 

2 yumurta 

125 gr margarin 

2 çay kaşığı tozşeker 

1 çay kaşığı tuz


Üzeri için: 150 gr salam 

100 gr mantar 

1 sivri biber 

3-4 dal taze soğan 

1 salçalık kırmızı biber

1 domates 

1 soğan 

7-8 diş sarımsak 

Birer çay kaşığı kimyon, yenibahar, kekik, pul biber, karabiber


Yapılışı:

Unu derin bir kaba alıp tuz, toz şeker, margarin ve yumurtaları ilave edin. Pürüzsüz bir hamur haline gelinceye kadar yoğurun. Hamuru hafifçe unlanmış zemine alın. Büyük bir fırın tepsisini kaplayacak şekilde açın. Salam ve mantarları küçük küçük doğrayın. Biberleri ve taze soğanları temizleyip ince ince doğrayın. Domates ve soğanı soyup küp küp doğrayın. Sarımsakları soyup ezin. Bütün malzemeleri derin bir kaba alıp baharatları ilave ederek harmanlayın. Fırın tepsisini yağlayıp hamuru yerleştirin. Sebzeli karışımı hamurun üzerine yayın. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 20 dakika pişirin. Dilerseniz ketçap ve mayonez eşliğinde sıcak olarak servis yapın. Afiyet olsun.


Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.

Dilerseniz yorumunuzu detaylı olarak belirtebilirsiniz.
×

Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.

( ) Sepetinize Eklendi