Beypi Piliç Izgara Kanat Kg

Beypi Piliç Izgara Kanat Kg

Marka: Beypiliç
25,90 TL
Kg
  • Ürün Notu Ekle
  • Önerileriniz

Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.

Dilerseniz yorumunuzu detaylı olarak belirtebilirsiniz.
×

Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.

  • Açıklama
  • Yemek Tarifi

Beypi Büyük Tabaklı Izgara Kanat kg. piliç kanadın ucu alındıktan sonra ,eklem yerinden ikiye bölerek elde edilir. Piliç etleri steril ortamlarda, veteriner hekimleri ve gıda mühendislerinin kontrolünde, hijyenik olarak üretilir. Tabakta muhafaza edilip satışa sunulan Beypi Kanat, ızgara yapımına uygun olarak kesilmiştir.


Beypiliç yetiştirme çiftliğinde tavuklar; açıkta değil, kendi çiftliklerinde uzman veterinerlerin sıkı kontrolü altında her türlü biyogüvenlik önlemini alarak yetiştirilir. Ayrıca piliçler sadece Beypiliç tesislerinde üretilen yemlerle beslenir. Yem üretimimin her aşaması büyük bir titizlikle denetlenir. Yemler; hayvanların her türlü gereksinimleri dikkate alınarak üretilir ve daima kontrol altındadır. Beypiliç ürünlerinin tümü, ISO 9001: 2000 kalite belgesine sahiptir.


Taze ürünler buzdolabında (0 / 4 ° C) muhafaza edildiğinde son kullanma tarihine kadar tazeliğini korur. Hemen tüketilmediğinde ise buzlukta 1 ay, derin dondurucuda 3 ay muhafaza edilebilir.










Detay

Izgara Kanat

Malzemeler:

1 kg. tavuk kanat


Sos İçin:

1 soğan

1 çorba kaşığı biber salçası

Yarım limonun suyu

3 çorba kaşığı sıvı yağ

1 tatlı kaşığı kırmızı biber

1 tatlı kaşığı kekik

Tuz


Yapılışı:

Sosu hazırlamak için soğanı soyup piyazlık doğrayın. Büyük bir kabın içine tavuk kanatları alıp üzerine soğan, salça, sıvı yağ, limon suyu ve baharatı ilave edin. Elinizle ovarak tavuk kanatları karışıma bulayın. En az 2 saat bekletin. Daha sonra ister mangalda ister ızgarada alt üst eşit miktarda pişecek şekilde kızarıncaya kadar pişirin. Afiyet olsun.

( ) Sepetinize Eklendi