Beypiliç Tabaklı But Pirzola Kg

Beypiliç Tabaklı But Pirzola Kg

Marka: Beypiliç
13,95 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
  • Ürün Notu Ekle
  • Önerileriniz

Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.

Dilerseniz yorumunuzu detaylı olarak belirtebilirsiniz.
×

Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.

  • Açıklama
  • Yemek Tarifi

Beypi Büyük Tabaklı But Pirzola kg. butun, sırt kısmı alındıktan sonra orta eklem yerinden kesilip üst parçasının, kemik ucuna kadar kemiğinden sıyrılarak pirzola haline getirilmesiyle elde edilir. Piliç etleri steril ortamlarda, veteriner hekimleri ve gıda mühendislerinin kontrolünde hijyenik olarak üretilir. Tabakta muhafaza edilip satışa sunulan Beypi But Pirzola, ızgara yapımına uygun olarak kesilmiştir.


Beypiliç yetiştirme çiftliğinde tavuklar; açıkta değil, kendi çiftliklerinde uzman veterinerlerin sıkı kontrolü altında her türlü biyogüvenlik önlemini alarak yetiştirilir. Ayrıca piliçler sadece Beypiliç tesislerinde üretilen yemlerle beslenir. Yem üretimimin her aşaması büyük bir titizlikle denetlenir. Yemler; hayvanların her türlü gereksinimleri dikkate alınarak üretilir ve daima kontrol altındadır. Beypiliç ürünlerinin tümü, ISO 9001: 2000 kalite belgesine sahiptir.


Taze ürünler buzdolabında (0 / 4 ° C) muhafaza edildiğinde son kullanma tarihine kadar tazeliğini korur. Hemen tüketilmediğinde ise buzlukta 1 ay, derin dondurucuda 3 ay muhafaza edilebilir.






Detay

Tavuk Pirzola

Malzemeler:

4-6 adet tavuk pirzolası

1 diş sarımsak

1 çay bardağı kadar sıvı yağ

1 tatlı kaşığı pul biber ve kekik

Tuz


Yapılışı:

Yağı, rendelenmiş sarımsağı, baharatları ve tuzu karıştırıp harcı terbiye için hazırlayın. Daha sonra tavuk pirzolaları bu harca iyice bulayıp üzerini kapatın ve 1 saat kadar buzdolabında bekletin. Pişirmeye 10-15 dakika kala dolaptan çıkarın.

Az yağlanmış tavada arkalı önlü iyice kızarana kadar pişirin. Afiyet olsun.


( ) Sepetinize Eklendi