Cp Büyük Tabaklı Piliç Baget Kg

Cp Büyük Tabaklı Piliç Baget Kg

Marka: Cp
11,95 TL
Kg
  • Ürün Notu Ekle
  • Önerileriniz

Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.

Dilerseniz yorumunuzu detaylı olarak belirtebilirsiniz.
×

Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.

  • Açıklama
  • Yemek Tarifi

CP Büyük Tabaklı Piliç Baget kg. butun orta eklem yerinden kesildiğinde elde edilen alt parçasıdır. Piliç etleri steril ortamlarda, veteriner hekimleri ve gıda mühendislerinin kontrolünde, hijyenik olarak üretilir.


Yüksek hijyenik şartlarda üretilen civcivler İnegöl, Eskişehir, Bursa, Adapazarı, Bolu, Adana, İzmir, Erzincan ve Erzurum bölgelerindeki 1000'i aşkın kümes sahiplerine sözleşmeli sistemle verilerek etlik piliç üretimi gerçekleştirilir. Günlük kesilmiş, taze piliç eti ürünlerini soğuk zincir içerisinde ülke genelindeki tüketim yerlerine düzenli olarak ulaştırmaktadır.


Izgara kanatın yanında lezzetli salata hazırlayabilirsiniz. Salata yaparken, yemeye başlamadan hemen önce tuzlayın. Salatayı tuzlayıp bekletirseniz, marul gibi yaprak malzemeler gevrekliğini kaybeder, domates gibi sulu malzemeler de su salar. Ayrıca, salatayı soslarken, önce sirke ya da limonunu daha sonra zeytinyağını dökerseniz, çok daha lezzetli olduğunu fark edeceksiniz.


Migros'ta İyi Tavuğun Hikayesi

 

Hormonsuz beslenme programı uygulanan iyi tavuklar, tertemiz yuvalarında, normal büyüme sürelerinde büyüyorlar. 

İyi tavukların düzenli sağlık kontrolü veteriner hekim tarafından yapılıyor. 

İyi tarım uygulamaları sertifikasına sahip ürünler, Kontrol ve Sertifikasyon kuruluşu denetimlerinde 317 farklı kontrol kriterinden başarıyla geçerek rafta yerini alıyor. 

Tüm bu süreçlerde çevreye, insan sağlığına ve hayvan refahına duyarlılık esas alınıyor. 

İyi tavuk sofranıza iyi gelecek!



Detay

Çıtır Piliç Baget

Malzemeler:

5-6 adet piliç baget

2 soğan

2 yumurta

3 çorba kaşığı un 

1 kase galeta unu 

tuz 

karabiber 


Kızartmak için: 

sıvıyağ


Yapılışı:

Derileri çıkartılmış bagetleri, tencerede yarı kıvamda haşlayın. Daha sonra önce una daha sonra yumurtaya daha sonra da galeta ununa bulayarak kızartın. Yeşilliklerle birlikte sıcak olarak servis yapın. Afiyet olsun.

( ) Sepetinize Eklendi