Cp Poşetli Piliç Kg

Cp Poşetli Piliç Kg

Marka: Cp
( 1 adet 1,80 kg )
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Bu ürün stoklarımızda yoktur ya da şuan satışta değildir.
  • Ürün Notu Ekle
  • Önerileriniz

Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.

Dilerseniz yorumunuzu detaylı olarak belirtebilirsiniz.
×

Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.

  • Açıklama
  • Yemek Tarifi

CP Poşetli Piliç kg. iç organları çıkartılmış gramaj tasnifli boyunsuz olarak tüketiciye sunulmuştur. Poşet içine koyularak ağzı klipslenmiştir. Piliç etleri steril ortamlarda, veteriner hekimleri ve gıda mühendislerinin kontrolünde, hijyenik olarak üretilir.


Yüksek hijyenik şartlarda üretilen civcivler İnegöl, Eskişehir, Bursa, Adapazarı, Bolu, Adana, İzmir, Erzincan ve Erzurum bölgelerindeki 1000'i aşkın kümes sahiplerine sözleşmeli sistemle verilerek etlik piliç üretimi gerçekleştirilir. Günlük kesilmiş, taze piliç eti ürünleri soğuk zincir içerisinde ülke genelindeki tüketim yerlerine düzenli olarak ulaştırılmaktadır.



Pilicin nar gibi kızarmış şekli sofraya estetik güzellik verir.

Pilicin nar gibi kızarmasını istiyorsanız pişmesine yakın bir sürede üstüne fırça ile tuzlu su sürün. Pilicin nar gibi kızaracağını fark edeceksiniz.


Migros'ta İyi Tavuğun Hikayesi

 

Hormonsuz beslenme programı uygulanan iyi tavuklar, tertemiz yuvalarında, normal büyüme sürelerinde büyüyorlar. 

İyi tavukların düzenli sağlık kontrolü veteriner hekim tarafından yapılıyor. 

İyi tarım uygulamaları sertifikasına sahip ürünler, Kontrol ve Sertifikasyon kuruluşu denetimlerinde 317 farklı kontrol kriterinden başarıyla geçerek rafta yerini alıyor. 

Tüm bu süreçlerde çevreye, insan sağlığına ve hayvan refahına duyarlılık esas alınıyor. 

İyi tavuk sofranıza iyi gelecek!

















Detay

Fırın Piliç

Malzemeler:

1 tane bütün piliç

1 soğan

2 havuç, 

6 adet mantar

1 adet kereviz yaprağı

4 çorba kaşığı tereyağ

1 tatlı kaşığı tuz

1 çay kaşığı karabiber

1 fincan zeytinyağı

1 tatlı kaşığı sirke 


Yapılışı:

Pilici ocakta tütsüleyip, yıkayın ve kurulayın. Pilicin her yanını zeytin yağı ile yağlayın. Soğan, 1 adet havucu, kereviz yapraklarını 2 çorba kaşığı tereyağında sote edin, fırın kabının altına sotelenmiş sebzeyi yayıp, üzerine pilici koyun. Önceden ısınmış fırında 200 derecede 50 dakika pişirin. Pişme esnasında tavuğun suyunu kaşıkla alıp üzerine atın. Pişme suyunu süzgeçten geçirip, içine sirkeyi ekleyin, tuz, ve biberi katın, kısık ateşte kaynatıp çektirin. Pilici 6 porsiyona ayırıp, üzerine pilicin suyundan koyun. 2 kaşık tereyağında 3 dakika sotelenen yuvarlak dilimli, havuç, kabak ve mantarla sıcak olarak servis edin. Afiyet olsun.

( ) Sepetinize Eklendi