Cp Tabaklı Piliç Fleto Kg

Cp Tabaklı Piliç Fleto Kg

Marka: Cp
14,95 TL
Kg
  • Ürün Notu Ekle
  • Önerileriniz

Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.

Dilerseniz yorumunuzu detaylı olarak belirtebilirsiniz.
×

Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.

  • Açıklama
  • Yemek Tarifi

CP Büyük Tabaklı Piliç Bonfile kg. piliç göğüsün, sırt kısmı, kemikleri ve derisinin alınmasıyla elde edilir. Piliç etleri steril ortamlarda, veteriner hekimleri ve gıda mühendislerinin kontrolünde, hijyenik olarak üretilir.


Yüksek hijyenik şartlarda üretilen civcivler İnegöl, Eskişehir, Bursa, Adapazarı, Bolu, Adana, İzmir, Erzincan ve Erzurum bölgelerindeki 1000'i aşkın kümes sahiplerine sözleşmeli sistemle verilerek etlik piliç üretimi gerçekleştirilir. Günlük kesilmiş, taze piliç eti ürünleri soğuk zincir içerisinde ülke genelindeki tüketim yerlerine düzenli olarak ulaştırılmaktadır.


Migros'ta İyi Tavuğun Hikayesi

 

Hormonsuz beslenme programı uygulanan iyi tavuklar, tertemiz yuvalarında, normal büyüme sürelerinde büyüyorlar. 

İyi tavukların düzenli sağlık kontrolü veteriner hekim tarafından yapılıyor. 

İyi tarım uygulamaları sertifikasına sahip ürünler, Kontrol ve Sertifikasyon kuruluşu denetimlerinde 317 farklı kontrol kriterinden başarıyla geçerek rafta yerini alıyor. 

Tüm bu süreçlerde çevreye, insan sağlığına ve hayvan refahına duyarlılık esas alınıyor. 

İyi tavuk sofranıza iyi gelecek!








Detay

Baharatlı Piliç Bonfile 

Malzemeler:

4 dilim piliç bonfile 

1 çorba kaşığı kimyon 

1 çorba kaşığı kişniş 

3 diş sarımsak

1 çorba kaşığı fesleğen 

1 tatlı kaşığı pulbiber 

1 çorba kaşığı kırmızı toz biber

1 tatlı kaşığı taze çekilmiş karabiber 

1 çorba kaşığı kekik 

1 çorba kaşığı Tuz 


Kızartmak İçin : 

Sıvıyağ


Yapılışı:

Bonfileler hariç tüm malzemeyi bir kapta karıştırın. Bonfilelerin her iki yüzünü hazırlamış olduğunuz baharatlı karışıma bulayın. Daha sonra 30 dakika kadar oda sıcaklığında bekletin. Bonfileleri kızgın yağda her iki tarafını üçer dakika kadar kızartın. Sıcak olarak servis yapın. Afiyet olsun.

( ) Sepetinize Eklendi