Dana Bonfile Kg

Dana Bonfile Kg

Marka: Reyondan Et
99,95 TL
89,96 TL
Kg
  • Ürün Notu Ekle
  • Önerileriniz

Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.

Dilerseniz yorumunuzu detaylı olarak belirtebilirsiniz.
×

Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.

  • Açıklama
  • Yemek Tarifi

Sipariş verirken ürün notunuzda belirtirseniz, dilimlenerek hazırlanabilir. 


Dana Bonfile, dananın bel kısmında bulunan hareketsiz ve yağsız bir bölümdür. Bifteklik için uygundur ve en kaliteli ettir. Dana etinin besin değeri oldukça fazladır. Damak tadınıza göre az, orta veya çok pişmiş şekilde hazırlayabilirsiniz. Bonfile şeklinde soslu olarak pişirebilirsiniz. Izgara, mangal tarzı pişirmelerde etin mühürlenmesi önem taşır. 


İçindekiler: Dana Eti

Saklama Koşulu : 0-4 °C de ambalaj açılmadan, raf ömrü sonuna kadar

ambalaj açıldıktan sonra 2 gün 

Tamamını tüketmeyecekseniz kalanı -18 °C de 2 ay muhafaza edebilirsiniz. Derin dondurucudan çıkarılan ürünü buzdolabında çözündürebilir ya da çözündürme yapmadan direkt pişirebilirsiniz.


220 kontrol noktası ile Gıda Güvenliği kurallarına uygun üretim.

% 100 veteriner hekim kontrolü. 

Türk standartları helal kriterlerine uygun.

Soğuk zincir. 

Ürün paketinizden kaynağına izlenebilirlik. 



Detay

Fırında Patatesli Dana Eti Tarifi

1. Dana bonfilenin içerisine taze kekikleri yerleştirip, iple bağlayın. 

2. Patatesleri ortadan kesip derin bir kaba alın.

3. İçerisine tuz, karabiber ve zeytinyağı ekleyip, harmanlayın.

4. Ardından patatesleri fırın tepsisine yerleştirip, taze kekik dallarını üzerine ekleyin.

5. 200 derecede önceden ısıtılmış fırına yerleştirin.

6. Diğer taraftan ızgara tavasında eti mühürleyin ve patatesleri fırından alıp, eti ortasına yerleştirin.

7. Tekrar fırına verip yaklaşık 1 saat kontrol ederek pişirin.

8. Fırından alıp, dilimleyip patateslerle servis edin. 


( ) Sepetinize Eklendi