Dana But Biftek Kg

Dana But Biftek Kg

Marka: Reyondan Et
51,90 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
  • Ürün Notu Ekle
  • Önerileriniz

Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.

Dilerseniz yorumunuzu detaylı olarak belirtebilirsiniz.
×

Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.

  • Açıklama
  • Yemek Tarifi

Siparişinizde ürün notunda belirtmeniz durumunda dilimlenerek hazırlanabilir.


Dana But Biftek, danaların but kısmından kemiksiz olarak hazırlanır. Tencere, ızgara ve fırın yemeklerine uygun olan dana but biftek, önceden marine edildiği zaman daha yumuşak ve lezzetli olur. 


İçindekiler: Dana Eti

Saklama Koşulu: 0-4 °C de ambalaj açılmadan raf ömrü sonuna kadar

ambalaj açıldıktan sonra 2 gün 

Tamamını tüketmeyecekseniz kalanı -18 °C'de 2 ay daha muhafaza edebilirsiniz. Derin dondurucudan çıkarılan ürünü buzdolabında çözündürebilir ya da çözündürme yapmadan direkt pişirebilirsiniz.


220 kontrol noktası ile Gıda Güvenliği kurallarına uygun üretim. 

% 100 Veteriner Hekim kontrolü.

Türk Standartları Helal Kriterlerine uygun.

Soğuk Zincir.

Ürün paketinizden kaynağına izlenebilirlik. 

Detay

Salçalı Dana Biftek Tarifi

1. 2 yemek kaşığı zeytinyağını yayvan bir tencereye koyun.

2. Tencereyi ocağa alın ve biftekleri tek sıra halinde tencerenin dibine yerleştirin.

3. Bir maşayla yardımıyla çevirerek etin her iki tarafını da kızartın. 

4. Kızaran etleri tencerenin bir köşesine alıp diğer tarafta kalan etlerin de altını üstünü aynı şekilde kızartın.

5. 3 soğanı soyup bütün olarak etlere ilave edin.

6. Etler bıraktığı suyu çekinceye kadar ara sıra çevirmek suretiyle pişirmeye devam edin.

7. Etler suyunu çektikten sonra 3 su bardağı kaynamış suyu etlerin üzerine döküp yumuşayana kadar pişirin.

8. Salçayı sıcak suyla ezip karabiber ve tuz ekleyin. 

9. Etleri fırın kabına yerleştirin.

10. Üzerine salçalı karışımı dökün; alüminyum folyoyla kapatıp 200C'lik fırında 15 dakika bekletin. 

11. Servis yaparken pilav, patates püresi ve et birlikte sunulabilir.


( ) Sepetinize Eklendi