Dana Kuşbaşı Az Yağlı Kg (Dana Kol Etinden)

Dana Kuşbaşı Az Yağlı Kg (Dana Kol Etinden)

Marka: Reyondan Et
41,95 TL
Kg
  • Ürün Notu Ekle
  • Önerileriniz

Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.

Dilerseniz yorumunuzu detaylı olarak belirtebilirsiniz.
×

Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.

  • Açıklama
  • Yemek Tarifi

Kuşbaşı kullanılacak yemekler için uygundur. Siparişinizde ürün notunda belirtmeniz durumunda az yağlı kıyma çekilip gönderilebilir.


Dana Kuşbaşı Et, dananın kol kısmındaki etlerden elde edilir. Kol kısmının kalın yağlar, kaba zarları ve sinirleri temizlendikten sonra 3x3x3 cm boyutlarında doğranarak kuşbaşı haline gelir. Tüm tencere yemeklerine çok yakışır. 


İçindekiler: Dana Eti

Saklama Koşulu: 0-4 °C de ambalaj açılmadan raf ömrü sonuna kadar

ambalaj açıldıktan sonra 2 gün.

Tamamını tüketmeyecekseniz kalanı -18 °C de 2 ay muhafaza edebilirsiniz. Derin dondurucudan çıkarılan ürünü buzdolabında çözündürebilir ya da çözündürme yapmadan direkt pişirebilirsiniz.


220 kontrol noktası ile Gıda Güvenliği kurallarına uygun üretim 

% 100 veteriner hekim kontrolü 

Türk standartları helal kriterlerine uygun

Soğuk zincir 

Ürün paketinizden kaynağına izlenebilirlik



Detay

Kuşbaşılı Karnıyarık

1. Patlıcanları alacalı soyun, sıvı yağda kızartın ve kağıt havluya koyun.

2. Ayrı bir tavada 2 yemek kaşığı sıvı yağ ısıtın, etler, ilave edin.

3. Sırasıyla üzerine ince doğranmış soğan, küçük doğranmış domates, biber, sarımsak, salça ve baharatlar ekleyerek soteleyin.

4. Patlıcanların içini açın, harçtan doldurun; harcın artan sulu kısmı ile birlikte biraz suyu tepsiye dökün.

5. 10 dk kadar fırında pişirin. 


( ) Sepetinize Eklendi