Dana Kuşbaşı Gulaşlık Kg (Büyük Doğranmış)

Dana Kuşbaşı Gulaşlık Kg (Büyük Doğranmış)

Marka: Reyondan Et
54,95 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
  • Ürün Notu Ekle
  • Önerileriniz

Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.

Dilerseniz yorumunuzu detaylı olarak belirtebilirsiniz.
×

Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.

  • Açıklama
  • Yemek Tarifi

Dana Gulaşlık Kuşbaşı (Büyük Doğranmış), dana kol etidir. Kemiksizdir. Etin sinirleri ve yağları temizlendikten sonra 4x4x4 cm boyutlarında kuşbaşı doğranarak hazırlanır. Tencere yemeklerine uygundur.


İçindekiler : Dana Eti

Saklama Koşulu : 0-4 °C de ambalaj açılmadan raf ömrü sonuna kadar

ambalaj açıldıktan sonra 2 gün, 

Tamamını tüketemeyecekseniz kalanı -18 °C de 2 ay muhafaza edebilirsiniz. Derin dondurucudan çıkarılan ürünü buzdolabında çözündürebilir ya da çözündürme yapmadan direkt pişirebilirsiniz.


220 kontrol noktası ile Gıda Güvenliği kurallarına uygun üretim

% 100 Veteriner Hekim kontrolü

Türk Standartları Helal Kriterlerine uygun

Soğuk Zincir

Ürün paketinizden kaynağına izlenebilirlik 



Detay

Dana Gulaş

1. Bir tencereye zeytinyağını koyup ısıtın.

2. Etleri ve küp doğranmış soğanı ekleyip 10 dakika kadar kavurun.

3. Küp doğranmış havucu, ince kesilmiş kırmızı biberi, unu, salçayı, sarımsağı, defne yaprağını, tuzu ve suyu ekleyin.

4. Tencerenin kapağını kapatıp etler yumuşayana kadar pişirin.

5. Gulaşı tereyağlı pirinç pilavı servis edebilirsiniz.


( ) Sepetinize Eklendi