Dana Kuşbaşı Kg (Yemeklik)

Dana Kuşbaşı Kg (Yemeklik)

Marka: Reyondan Et
51,95 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?
  • Açıklama
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Siparişinizde ürün notunda belirtmeniz durumunda kıyma çekilip gönderilebilir. 


Dana Kuşbaşı (Orta Yağlı), dananın kol etidir ve kemiksizdir. Kaba zarları ve sinirleri temizlenen et daha sonra 3x3x3 cm boyutlarında doğranır ve dana kuşbaşı haline gelir. Orta yağlıdır ve tüm tencere yemekleri için uygundur. 


İçindekiler: Dana Eti

Saklama Koşulu: 0-4 °C de ambalaj açılmadan raf ömrü sonuna kadar

ambalaj açıldıktan sonra 2 gün.

Tamamını tüketmeyecekseniz kalanı -18 °C de 2 ay muhafaza edebilirsiniz. Derin dondurucudan çıkarılan ürünü buzdolabında çözündürebilir ya da çözündürme yapmadan direkt pişirebilirsiniz.


220 kontrol noktası ile Gıda Güvenliği kurallarına uygun üretim

% 100 veteriner hekim kontrolü 

Türk standartları helal kriterlerine uygun

Soğuk zincir 

Ürün paketinizden kaynağına izlenebilirlik


Detay

Soslu Marine Dana Kuşbaşı Tarifi

1. Dökme veya seramik tavayı kızdırın.

2. Sıvı yağı, etlerini ve sarımsağı koyup 15 dakika kadar kavurarak pişirin.

3. Ilık suyu ilave edip 5 dakika daha etleri kavurun.

4. Doğranmış sebzeleri sırası ile dolmalık biber, kabak, yeşil soğanı ete ilave edip 10 dakika kadar karıştırmaya devam edin.

5. Sürekli kavurarak hazırladığınız yemeğiniz hazır.


Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.

Dilerseniz yorumunuzu detaylı olarak belirtebilirsiniz.
×

Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.

( ) Sepetinize Eklendi