Dana Kuşbaşı Tas Kebaplık Kg (But Eti)

Dana Kuşbaşı Tas Kebaplık Kg (But Eti)

Marka: Reyondan Et
57,95 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
  • Ürün Notu Ekle
  • Önerileriniz

Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.

Dilerseniz yorumunuzu detaylı olarak belirtebilirsiniz.
×

Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.

  • Açıklama
  • Yemek Tarifi

Dana Tas Kebaplık Kuşbaşı, bir yemek çeşidi olan tas kebabı için dananın but kısmından elde edilen etlerin, 1,5x1,5x1,5 cm boyutlarında doğranarak hazırlanır. Ayrıca Tas kebabıyla birlikte tüm tencere yemeklerine uygun bir et çeşididir. 


İçindekiler: Dana Eti

Saklama Koşulu: 0-4 °C de ambalaj açılmadan raf ömrü sonuna kadar

ambalaj açıldıktan sonra 2 gün. 

Tamamını tüketmeyecekseniz kalanı -18 °C de 2 ay muhafaza edebilirsiniz. Derin dondurucudan çıkarılan ürünü buzdolabında çözündürebilir ya da çözündürme yapmadan direkt pişirebilirsiniz.


220 kontrol noktası ile Gıda Güvenliği kurallarına uygun üretim 

% 100 veteriner hekim kontrolü 

Türk standartları helal kriterlerine uygun

Soğuk zincir 

Ürün paketinizden kaynağına izlenebilirlik



Detay

Beğendili Tas Kebabı

1. Etleri pişirmek için; kuru soğanı küçük küpler halinde yemeklik doğrayın.

2. Zeytinyağını kızdırıp doğranmış kuru soğanları ekledikten sonra hafif bir renk alana kadar soteleyin.

3. Dana kuşbaşı etlerini ekleyip yüksek ateşte, renk alana kadar mühürleyin. Sıcak su ilavesiyle kapağı kapalı tencerede, yaklaşık 40 dakika etler yumuşayana kadar pişirin.

4. Domates salçası, tuz ve karabiber ilavesiyle karıştırıp 5 dakika daha pişirdikten sonra ocaktan alın.

5. Beğendi için; bol suda iki kez yıkayıp fazla suyunu süzdürdüğünüz közlenmiş patlıcan konservesini bir kenara alın.

6. Tereyağını küçük bir sos tenceresinde eritip unu ekledikten sonra kokusu çıkana kadar kavurun.

7. Közlenmiş patlıcan konservesini ekleyip kavurma işlemini 2-3 dakika kadar sürdürün. Tuz ile tatlandırın.

8. Azar azar eklediğiniz süt ilavesiyle kıvam alan beğendiyi 5 dakika kadar pişirin. Az miktarda rendelenmiş muskat cevizi ilavesiyle aromalandırın.

9. Servis tabağına aldığınız patlıcan beğendi üzerine aldığınız tas kebabını sıcak olarak bekletmeden servis edin.


( ) Sepetinize Eklendi