Dana Kuzu Yemeklik Et Kg

Dana Kuzu Yemeklik Et Kg

Marka: Reyondan Et
45,95 TL
43,95 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?
  • Açıklama
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Kıyma olarak teslim edilir.


Dana Kuzu Karışık Kıymalık Et, dana ve kuzunun döş bölümünden elde edilen etlerin beraber karıştırılmasıyla hazırlanır. Orta yağlılıkta kıyma için uygundur. Tüm tencere yemekleri için uygundur.


İçindekiler : Dana Eti

Saklama Koşulu : 0-4 °C de ambalaj açılmadan raf ömrü sonuna kadar

ambalaj açıldıktan sonra 2 gün, 

Tamamını tüketemeyecekseniz kalanı -18 °C de 2 ay muhafaza edebilirsiniz. Derin dondurucudan çıkarılan ürünü buzdolabında çözündürebilir ya da çözündürme yapmadan direkt pişirebilirsiniz.


220 kontrol noktası ile Gıda Güvenliği kurallarına uygun üretim

% 100 Veteriner Hekim kontrolü

Türk Standartları Helal Kriterlerine uygun

Soğuk Zincir

Ürün paketinizden kaynağına izlenebilirlik 

Detay

Fırında Köfte Patates 


1. Kabuğunu soyduğunuz patatesleri fazla nişastasını bırakması için su dolu bir kapta bekletin. Lezzet vermesi adına pişirme işlemi sırasında kullanacağınız kuru soğanı ince ince piyazlık doğrayın. Uç kısmını aldığınız domatesi halka halka dilimleyin. 


2. Yeşil biberleri bütün olarak bırakın.


3. Köfte harcını hazırlamak için; derin bir kâseye aktardığınız orta yağlı kıymayı, yumurta, rendelenmiş kuru soğan, incecik kıyılmış maydanoz yaprakları, galeta unu ve baharatları ekleyip yoğurmaya başlayın.


4. Kıvam alan köfte harcından ceviz büyüklüğünde parçalar kopartıp avuç içinizde yuvarlayarak şekil verin.


5. Piyaz şeklinde doğranmış kuru soğanı ısıya dayanıklı fırın kabının tabanına eşit olarak dağıtın. Durulayıp fazla suyunu süzdüğünüz patates dilimleri ve hazırladığınız köfteleri sırasıyla dizin. Domates dilimleri ve yeşil biberleri ekleyin. 


6. Arzuya göre yemeğe farklı bir tat katacak ayıklanmış biberiye dallarını katın.


7. Yemeğin sosu için; küçük bir kapta karıştırdığınız domates salçası, sıcak su, ayçiçek yağı ve tuzu fırın kabında bulunan köfte ve patateslerin üzerine gezdirin.


8. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında, 40-45 dakika kadar pişirip arzuya göre pirinç pilavı eşliğinde sıcak olarak servis edin.

Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.

Dilerseniz yorumunuzu detaylı olarak belirtebilirsiniz.
×

Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.

( ) Sepetinize Eklendi