Dana Rostoluk Et Kg (But Eti, Kemiksiz Parça)

Dana Rostoluk Et Kg (But Eti, Kemiksiz Parça)

Marka: Reyondan Et
53,95 TL
Kg
  • Ürün Notu Ekle
  • Önerileriniz

Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.

Dilerseniz yorumunuzu detaylı olarak belirtebilirsiniz.
×

Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.

  • Açıklama
  • Yemek Tarifi

Siparişinizde ürün notunda belirtmeniz durumunda kıyma çekilip gönderilebilir.


Dana Rostoluk Et, danaların but kısmındaki et parçalarıdır. Löp ettir. Haşlama, fırın ve tencere yemeklerine uygundur. Rosto yapımına özel olarak kesilen bu leziz eti yavaş ve kısık ateşte pişirmenizi öneririz. Yağsız kıyma için de kullanılabilir.


İçindekiler : Dana Eti

Saklama Koşulu : 0-4 °C de ambalaj açılmadan raf ömrü sonuna kadar

ambalaj açıldıktan sonra 2 gün, 

Tamamını tüketemeyecekseniz kalanı -18 °C de 2 ay muhafaza edebilirsiniz. Derin dondurucudan çıkarılan ürünü buzdolabında çözündürebilir ya da çözündürme yapmadan direkt pişirebilirsiniz.


220 kontrol noktası ile Gıda Güvenliği kurallarına uygun üretim

% 100 Veteriner Hekim kontrolü

Türk Standartları Helal Kriterlerine uygun

Soğuk Zincir

Ürün paketinizden kaynağına izlenebilirlik



Detay

Dana Rosto

1. Eti tencereye alın ve suyunu ilave ederek kapağını kapatıp pişirmeye bırakın.

2. 1 saat kadar piştikten sonra içine küçük küpler halinde doğradığınız soğan, havuç, defne yaprağı, tane karabiberleri ve tuzu ilave edip 1 saat daha pişirin. 

3. Sosu için tencereye az miktar sıvı yağ dökün, salçayı da ilave edip kavurun.

4. Pişmiş rostonun suyunu ilave edip pişirin.

5. Püresi için patatesleri soyun, doğrayın ve üstünü geçecek kadar su ilave edip haşlayın.

6. Haşlanan patatesleri süzün ve bir ezici yardımıyla ezerek püre haline getirin. Süt, tereyağı, tuz ilave edip karıştırın.

7. Püreyi servis tabağına alın. Üzerine dilimlediğiniz rostoları dizin.

8. Sosu dökerek servis edebilirsiniz. 


( ) Sepetinize Eklendi