Dana Stragonof Kg (But Eti, Jülyen Doğranmış)

Dana Stragonof Kg (But Eti, Jülyen Doğranmış)

Marka: Reyondan Et
59,95 TL
Kg
  • Ürün Notu Ekle
  • Önerileriniz

Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.

Dilerseniz yorumunuzu detaylı olarak belirtebilirsiniz.
×

Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.

  • Açıklama
  • Yemek Tarifi

Dana Stragonof, yağsız parça etlerin jülyen (uzun) doğranmış haline verilen addır. Stragonof dünya mutfağında birçok yemekte kullanılır ve tüm yemeklere rahatça uyum sağlayayabilmesi için jülyen şekilde doğranır. Aynı zamanda dana stragonof tüm tencere ve tava yemeklerinde kullanılabilir. 

   

İçindekiler: Dana Eti

Saklama Koşulu: 0-4 °C de ambalaj açılmadan  raf ömrü sonuna kadar

ambalaj açıldıktan sonra 2 gün.

Tamamını tüketemeyecekseniz kalanı -18 °C de 2 ay muhafaza edebilirsiniz. Derin dondurucudan çıkarılan ürünü buzdolabında çözündürebilir ya da çözündürme yapmadan direkt pişirebilirsiniz.


220 kontrol noktası ile Gıda Güvenliği kurallarına uygun üretim 

% 100 veteriner hekim kontrolü 

Türk standartları helal kriterlerine uygun

Soğuk zincir 

Ürün paketinizden kaynağına izlenebilirlik


Migros kalite ve güvencesiyle satılan Dana Stragonof'u Migros Sanal Market'in Açık Dana Eti Reyonundan edinebilir, tek tıkla sipariş verebilir, ödemeyi online ya da kapıda kredi kartı ile gerçekleştirerek aynı gün teslim alabilirsiniz.

Detay

Beef Stragonof 

1-Soğanı yemeklik doğrayın. Sarımsağı ince kıyın. Mantarları temizleyip ince kesin.

2-Geniş bir tavada 2 yemek kaşığı zeytinyağını kızdırın. Etleri ilave edip, kahverengi olana kadar çevirin. Sonra yemeklik doğradığınız soğanı, sarımsağı, muskat rendesini, tuz ve karabiberi ilave edin. Ateşin altını biraz kısın ve soğanlar yumuşayıncaya kadar pişirin.

3-Daha sonra 2 bardak su ve 1 yemek kaşığı hardalı ekleyin ve hardal iyice özdeşleşene kadar karıştırın. Sonra kapağını kapatın ve tekrar pişmeye bırakın.

4-Etler yumuşayıp, suyunu biraz çekince mantarları ekleyin. Gerekiyorsa biraz daha su ilave edin. Kalın bir sos kıvamına gelene kadar kaynatın. 1 yemek kaşığı tereyağı ile sosu bağlayın.

5-Bu arada bir karıştırma kabında kremayı veya yoğurdu, 1 yemek kaşığı unu ve etin suyundan birkaç kaşık karıştırın. Unu iyice yedirin ve etlere ekleyin. Bütün malzeme birbiriyle özdeşleşene kadar, 10 dakika daha kısık ateşte pişirin.

İnce kıyılmış maydanozla servis edebilirsiniz.


( ) Sepetinize Eklendi