Dana Yemeklik Kuşbaşı Kg

Dana Yemeklik Kuşbaşı Kg

Marka: Reyondan Et
48,90 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
  • Ürün Notu Ekle
  • Önerileriniz

Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.

Dilerseniz yorumunuzu detaylı olarak belirtebilirsiniz.
×

Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.

  • Açıklama
  • Yemek Tarifi

Dana döş etinden kuşbaşı doğranarak hazırlanan yağlı bir üründür. Kıyma çekilerek yemeklerde kullanılması tavsiye edilir. Siparişinizde ürün notunda belirtmeniz durumunda kıyma çekilip gönderilebilir. Kuşbaşı olarak tercih edildiğinde yağlı bir kuşbaşıdır.


Dana Kuşbaşı (Yemeklik Yağlı Kuşbaşı), dananın döş kısmından elde edilen etlerin 2x2x2 cm boyutlarında kuşbaşı doğranması ile elde edilen kıymalık bir kuşbaşı çeşididir. Tencere yemeklerine uygundur.


İçindekiler : Dana Eti

Saklama Koşulu : 0-4 °C de ambalaj açılmadan raf ömrü sonuna kadar

ambalaj açıldıktan sonra 2 gün, 

Tamamını tüketemeyecekseniz kalanı -18 °C de 2 ay muhafaza edebilirsiniz. Derin dondurucudan çıkarılan ürünü buzdolabında çözündürebilir ya da çözündürme yapmadan direkt pişirebilirsiniz.


220 kontrol noktası ile Gıda Güvenliği kurallarına uygun üretim

% 100 Veteriner Hekim kontrolü

Türk Standartları Helal Kriterlerine uygun

Soğuk Zincir

Ürün paketinizden kaynağına izlenebilirlik


Detay

Soslu Marine Dana Kuşbaşı

1. Dökme veya seramik tavayı kızdırın.

2. Sıvı yağı, etlerini ve sarımsağı koyup 15 dakika kadar kavurarak pişirin.

3. Ilık suyu ilave edip 5 dakika daha etleri kavurun.

4. Doğranmış sebzeleri sırası ile dolmalık biber, kabak, yeşil soğanı ete ilave edip 10 dakika kadar karıştırmaya devam edin.

5. Sürekli kavurarak hazırladığınız yemeğiniz hazır.

( ) Sepetinize Eklendi