Eti Petit Beurre Bisküvi 1 Kg

Eti Petit Beurre Bisküvi 1 Kg

Marka: Eti
8,25 TL
7,40 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?
  • Açıklama
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Petibör, Türkiye'de en çok tüketilen ve kare şeklinde bisküviye verilen addır.

İlk petibör bisküvi Eti tarafından üretilmiştirEti Petit Beurre Bisküvi; taze süt kullanılarak üretilen, klasik lezzetleri sevenlerin vazgeçilmez bisküvisidir. Çay saatlerinizde ikram etmeniz için idealdir. Tatlı ve pasta yapımında sık sık kullanılır. Yufkalanarak işlenen özel hamuru, paketi açıldığında etrafı saran nefis kokusu ve kıtır kıtır yendiğinde ağızda bıraktığı gevrek lezzetiyle, Eti Petit Beurre alışkanlık yaratır.



Detay

Mozaik Pasta

Malzemeler:

250 gram tereyağı

2 paket Petibör bisküvi

8-10 kaşık toz kakao

8 kaşık pudra şekeri

2 yumurta

5-6 adet bergamut reçeli kabuğu

2 avuç içi portakal şekerlemesi

3 avuç iç Antep fıstığı


Hazırlanışı:

Bir tencerede 125 gram tereyağı eritin ve ateşten alın. Petibör bisküvileri, küçük parçalar halinde kırın ve diğer tüm malzemelerle birlikte tereyağına atın, iyice karıştırın. Derin dondurucuya konulacak kaba hışır kağıt serin. Elde edilen karışımı kabın içine koyun ve iyice bastırın. Hışır kağıdın kenarlarını kapatıp karışımın kabın şeklini almasını sağlayın, ardından derin dondurucuda yaklaşık 2 saat bekletin. Dilimleyerek servis yapın. Afiyet olsun!

Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.

Dilerseniz yorumunuzu detaylı olarak belirtebilirsiniz.
×

Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.

( ) Sepetinize Eklendi