Kekik Taze Demet

Kekik Taze Demet

Marka: Reyondan Sebze
2,95 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
  • Ürün Notu Ekle
  • Önerileriniz

Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.

Dilerseniz yorumunuzu detaylı olarak belirtebilirsiniz.
×

Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.

  • Açıklama
  • Yemek Tarifi

Taze Kekik Demet yemeklerinize lezzet katacak bir baharattır. Yapraklarından istediğiniz kadarını koparıp yemeklerinize ekleyebilirsiniz. Kokusu ile iştah kabartıcı bir etki yaratır. Özellikle kırmızı et ve tavuk ile çok iyi uyum sağlar. 


İyi Tarım, İyi Gelecek!

Analizi yapılmış toprağa, kayıt altına alınmış fideler ekilir.

Ziraat mühendisleri denetiminde, yeterli miktarda, reçeteli zirai ilaçlama yapılır.

Ruhsatlı gübreler gerektiği kadar kullanılır.

Üretimde kullanılacak su analiz edilir ve bitkinin ihtiyacı kadar kullanılır.

Hasat esnasında ilaç kalıntı analizi yapılır. Hasat zamanında temizlik ve hijyen kurallarına uyulur.

Tüm üretim süresince çevre ve insan sağlığına duyarlılık esastır.

Sertifikasyon kurallarına uyan denetim kuruluşlarına, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yetki verilir.

Tarladan rafa kadar kayıt altına alınan her üretim aşaması bu yetkilendirilmiş kuruluşlar tarafından denetlenir ve sertifikalandırılır.

Sertifikalandırılmış, sağlıklı ürünler satışa sunulur. 



 

Detay

Biberli Domates Sosu

Malzemeler;

8-9 domates, 

8-9 körpe yeşil sivri biber, 

1 tatlı kaşığı biber salçası

3-4 diş sarımsak, 

Karabiber, kekik, maydanoz, tuz

1,5 tatlı kaşığı toz şeker, 

3-4 yemek kaşığı zeytinyağı


Biberlerin sap kısmı kesilir, yıkanıp iyice kurutulur. Domateslerin kabuğu soyulup rendelenir. Önce biberler zeytinyağında kızartılır, sonra ezilmiş ve kıyılmış sarımsaklar ilave edilir. Bir müddet kızartılır. Rendelenmiş domatesler, şeker, tuz, baharatlar ve salça karıştırarak eklenir. Kapalı kapak altında, kısık ateşte, ara sıra hafifçe altüst ederek pişmeye bırakılır. Köfte, makarna yanında veya sade olarak tüketilebilir.



( ) Sepetinize Eklendi