Komili Riviera Zeytinyağı 5 L Teneke

Komili Riviera Zeytinyağı 5 L Teneke

Marka: Komili
129,95 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?
  • Açıklama
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Komili Riviera Zeytinyağı 5 lt. natürel ve rafine zeytin yağlarının karışımından üretilmektedir. Zeytinyağı ile lezzetli yemekler yapmak istiyor ancak zeytinyağının kendine has tadını ve kokusunu ağır buluyorsanız Komili Riviera'yı rahatlıkla kullanabilirsiniz.


Komili’nin kendine özgü tad ve kokuya sahip zeytinyağları, Ayvalık ve körfez bölgesinin en iyi zeytinlerinden modern teknoloji ile donatılmış tesislerde elde edilmektedir.


Riviera yağ: Rafine zeytinyağı ile doğrudan tüketime uygun natürel zeytinyağları karışımından oluşan ve serbest yağ asitliği oleik asit cinsinden her 100 gramda 1,0 gramdan fazla olmayan yağ çeşididir.


Özenle dengelenmiş, yemeklerinizin tadını bastırmayan hafif aromaya sahip Komili Riviera Zeytinyağı'nı, sıcak çeşitler başta olmak üzere, hem hafif hem lezzetli olmasını istediğiniz tüm yemeklerde afiyetle ve güvenle kullanabilirsiniz. 


Hava ve ısı zeytinyağına zarar verir. Zeytinyağını doğrudan güneş ışığı görmeyen serin yerlerde saklamaya özen gösterin. Zeytinyağı her türlü kokuyu çeker. Bu nedenle yabancı koku olmayan yerlerde ağzı kapalı olarak muhafaza edilmelidir.






Detay

Çam Fıstıklı ve Peynirli Dolgulu Krep 

Malzemeler:

Riviera Zeytinyağı

Yarım su bardağı kıyılmış nane, maydanoz ve dereotu

120 ml süt

3 yumurta

25 gr un

Tuz


İç harcı için:

1 yemek kaşığı Riviera Zeytinyağı

1 haşlanmış patates

200 gr lor peyniri

100 gr tulum peyniri

2 yemek kaşığı çam fıstığı

5 parça kurutulmuş domates

Tuz, taze çekilmiş karabiber


Sos için:

2 yemek kaşığı Riviera Zeytinyağı

1 küçük boy soğan

Tuz, toz şeker, 1 diş sarımsak

4 közlenmiş salçalık kırmızı biber

2 közlenmiş domates


Yapılışı:

Sos için, közlenmiş domates ve biberleri küçük doğrayın. Soğan ve sarımsağın kabuğunu soyup kıyın. Riviera Zeytinyağı’nı tavaya alıp ısıtın. Soğan ve sarımsağı ekleyip kısık ateşte kavurun. Közlenmiş biber ve domatesi ekleyip kavurmaya devam edin. Tuz ve bir tutam şekerle tatlandırın. İç harcı için, haşlanmış patatesi rendeleyin. Çam fıstıklarını zeytinyağında kısık ateşte kavurun. Ocaktan alıp ılındırın. Domatesleri sıcak suda bekletip yumuşatın ve küçük doğrayın. Kavrulmuş fıstıklara, rendelenmiş patates, ufalanmış tulum peyniri, lor peyniri, kurutulmuş domates, taze çekilmiş karabiber ve gerekirse tuz ekleyip karıştırın. Krep için, kıyılmış taze aromatik otlar, süt, yumurtalar, un ve tuzu bir kasede karıştırın. Yapışmaz yüzeyli tavaya bir fırça yardımıyla zeytinyağı sürüp ısıtın. Tavaya küçük bir kepçe dolusu hamurdan aktarıp tavayı hafifçe sallayın (Hamurun tavaya eşit olarak dağılması için). Hamurun diğer yüzünü de pişirip tüm malzemeyi 4 krep olacak şekilde hazırlayın. Peynirli iç harcı kreplerin üzerine paylaştırıp dilediğiniz şekilde katlayın. Lezzetli ve hafif dolgulu krep hazır, yanında közlenmiş biber ve domates sosuyla birlikte servis yapın. Afiyet olsun.

Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.

Dilerseniz yorumunuzu detaylı olarak belirtebilirsiniz.
×

Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.

( ) Sepetinize Eklendi