Komili Taş Baskı Zeytinyağı 500 Ml

Komili Taş Baskı Zeytinyağı 500 Ml

Marka: Komili
39,95 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?

  • Açıklama
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Ayvalık yöresinin seçme zeytinlerinin taş baskı yöntemiyle sıkılmasıyla elde edilen Komili Taş Baskı 500 ml. yumuşak ve buruk lezzetiyle gurme sofralarına layıktır. Özellikle ızgara balık ve salatayla beraber denenmesi tavsiye edilir.


Hava ve ısı zeytinyağına zarar verir. Zeytinyağını doğrudan güneş ışığı görmeyen serin yerlerde saklamaya özen gösterin. Zeytinyağı her türlü kokuyu çeker. Bu nedenle yabancı koku olmayan yerlerde ağzı kapalı olarak muhafaza edilmelidir.












Detay

Hardal Soslu Karışık Salata

Malzemeler:

1 demet roka

2 kırmızı soğan

8 kiraz domates

2 diş sarımsak

10 arpacık soğan

3 sivri biber

1 salçalık kırmızıbiber

4 bebek mısır

Çeyrek demet dereotu

150 gr rendelenmiş kaşar peyniri

1 çay bardağı zeytinyağı

Tuz


Sosu için:

2 tatlı kaşığı hardal

1 yemek kaşığı mayonez

1 yemek kaşığı yoğurt

8-9 dal dereotu

2 yemek kaşığı limon suyu


Yapılışı:

Soğan, sivri biber, kırmızıbiber ve sarımsakları ince doğrayın. Arpacık soğanları ve domatesleri ikiye bölün. Mısırları küçük doğrayın. Dereotunu ince kıyın. Rendelenmiş kaşar peyniri, zeytinyağı ve rokalarla birlikte hepsini geniş bir kasede harmanlayın. Tuzla tatlandırın. Sos için gerekli tüm malzemeleri bir kasede iyice çırpın. Salatanın üzerine gezdirip servis yapın. Afiyet olsun.


Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.

Dilerseniz yorumunuzu detaylı olarak belirtebilirsiniz.
×

Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.

( ) Sepetinize Eklendi