Kuzu But Kg (Kemikli, Bütün But)

Kuzu But Kg (Kemikli, Bütün But)

Marka: Reyondan Et
54,90 TL
Kg
  • Ürün Notu Ekle
  • Önerileriniz

Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.

Dilerseniz yorumunuzu detaylı olarak belirtebilirsiniz.
×

Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.

  • Açıklama
  • Yemek Tarifi

Siparişinizde ürün notunda belirtmeniz durumunda kemikli olarak istediğiniz büyüklükte, istediğiniz kadar dilimleyebilir/ parçalayarak gönderebiliriz. Siparişinizle ortalama 2,5-3 kg ürün gönderilir.


Kuzu But, kuzu butunun tamamıdır. İncik bölümünü de içerir. Özellikle fırın yemeklerine çok uygun olan kuzu but ile tencere yemekleri de yapabilirsiniz. Ayrıca kuzu tandır yapımında da kullanılabilir. 


İçindekiler: Kuzu Eti

Saklama Koşulu : 0-4 °C de ambalaj açılmadan raf ömrü sonuna kadar

ambalaj açıldıktan sonra 2 gün, 

Tamamını tüketemeyecekseniz kalanı -18 °C de 2 ay muhafaza edebilirsiniz. Derin dondurucudan çıkarılan ürünü buzdolabında çözündürebilir ya da çözündürme yapmadan direkt pişirebilirsiniz.


220 kontrol noktası ile Gıda Güvenliği kurallarına uygun üretim.

% 100 Veteriner Hekim kontrolü.

Türk Standartları Helal Kriterlerine uygun.

Soğuk Zincir.

Ürün paketinizden kaynağına izlenebilirlik 



Detay

Kuzu But

1. Bir tutam deniz tuzu ve 1 tatlı kaşığı domates salçası ile etinizi iyice ovun. Yapışmaz yüzeyli bir tavada yarım çay bardağı sıvı yağı kızdırın ve etinizin her yüzeyini iki dakika kada kızartın. 

2. Ardından eti bir tencereye alın ve zerini geçecek kadar su ekleyip, biraz tuz ve baharat ilave ederek 25 dakika kadar orta ateşte pişirin. 

3. Pişirdiğiniz eti bir fırın tepsisine alın, üzerine 1 tatlı kaşığı daha domates salçası ekleyin ve haşlama suyundan bir bardak kadar ilave edin. 

4. Önceden 200 derecede ısıttığınız fırında 1 saat kadar etleri pişirin. Bir tabakta, buharda sebzeler ya da pirinç pilavı ile servis edebilirsiniz. 


*Etin kurumaması için yağlarından ayırmadan pişirin ve tepsiye yapışmaması için önce yağlı kağıt, üzerine alüminyum folyo serin. 


( ) Sepetinize Eklendi