Kuzu Fırınlık Kol Kg (Kemikli, Dilimlenmiş)

Kuzu Fırınlık Kol Kg (Kemikli, Dilimlenmiş)

Marka: Reyondan Et
52,95 TL
42,36 TL
Kg
  • Ürün Notu Ekle
  • Önerileriniz

Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.

Dilerseniz yorumunuzu detaylı olarak belirtebilirsiniz.
×

Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.

  • Açıklama
  • Yemek Tarifi

Siparişinizde ürün notunda belirtmeniz durumunda kemikli olarak istediğiniz büyüklükte, istediğiniz kadar dilimleyebilir/ parçalayarak gönderebiliriz. Siparişinizle ortalama 1 kg ürün gönderilir.  


Kuzu Fırınlık Kol Kuzunun kol kısmının kemikli olarak dilimlenmiş halidir. Özellikle fırın yemeklerine çok uygun olan bu parça ile tencere yemekleri de yapabilirsiniz. 


Saklama Koşulu : 0-4 °C de ambalaj açılmadan  raf ömrü sonuna kadar

ambalaj açıldıktan sonra 2 gün  

Tamamını tüketmeyecekseniz kalanı -18 °C de 2 ay muhafaza edebilirsiniz. Derin dondurucudan çıkarılan ürünü buzdolabında çözündürebilir ya da çözündürme yapmadan direkt pişirebilirsiniz.


220 kontrol noktası ile Gıda Güvenliği kurallarına uygun üretim.

% 100 Veteriner Hekim kontrolü.

Türk Standartları Helal Kriterlerine uygun.

Soğuk Zincir.

Ürün paketinizden kaynağına izlenebilirlik. 


Migros kalite ve güvencesiyle satılan Kuzu Fırınlık Kol Eti Migros Sanal Market'in Açık Kuzu Eti Reyonundan satın alabilir, tek tıkla sipariş verebilir, ödemeyi online ya da kapıda kredi kartı ile gerçekleştirerek aynı gün teslim alabilirsiniz.

Detay

Fırında Kuzu Kol

Kuzu etlerinin daha lezzetli bir şekilde pişmesi için 1 gün dinlendirebilirsiniz. 

1. Kuzu kol pişerken, kurumasını engellemek için üzerindeki yağın etin üzerinden ayırmayın.

2. Deniz tuzu ve yarım yemek kaşığı domates salçası ile eti ovun. 

3. Geniş bir tencerede yarım çay bardağı sıvı yağı kızdırın ve kuzu kolun alt ve üst yüzeyini ikişer dakika kızartın.

4. Tencerenin içerisine etin üzerini geçecek kadar su koyun, tuz ve baharat ekleyip, ortalama 25 dakika orta ateşte pişirin.

5. Hafif haşlanan kuzu kolu fırın tepsisine alın ve kalan yarım yemek kaşığı domates salçasını sürün.

6. Tepsinin içerisine bir kepçe et suyundan dökün.

7. Fırın tepsisini, önce yağlı kağıtla daha sonra alüminyum folyo ile sararak önceden ısıtılmış 200 derece fırında bir saat pişirin.


( ) Sepetinize Eklendi