Kuzu Gerdan Kg (Kemikli, Dilimli)

Kuzu Gerdan Kg (Kemikli, Dilimli)

Marka: Reyondan Et
41,95 TL
Kg
  • Ürün Notu Ekle
  • Önerileriniz

Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.

Dilerseniz yorumunuzu detaylı olarak belirtebilirsiniz.
×

Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.

  • Açıklama
  • Yemek Tarifi

Siparişinizde ürün notunda kaç dilim istediğinizi belirtiniz. 


Kuzu Gerdan, kuzunun gerdan kısmıdır. Kemikli ve dilimli parçadır. Fırında sebzelerle tek başına veya haşlayıp yemeklerde suyu ile beraber kullanabilirsiniz. Önerimiz; düğün çorbası, gerdan ile leziz olur. 


İçindekiler: Kuzu Eti

Saklama Koşulu : 0-4 °C de ambalaj açılmadan raf ömrü sonuna kadar

ambalaj açıldıktan sonra 2 gün 

Tamamını tüketmeyecekseniz kalanı -18 °C de 2 ay muhafaza edebilirsiniz. Derin dondurucudan çıkarılan ürünü buzdolabında çözündürebilir ya da çözündürme yapmadan direkt pişirebilirsiniz.


220 kontrol noktası ile Gıda Güvenliği kurallarına uygun üretim.

% 100 Veteriner Hekim kontrolü.

Türk Standartları Helal Kriterlerine uygun.

Soğuk Zincir.

Ürün paketinizden kaynağına izlenebilirlik.

 

Detay

Gerdan Haşlama

1. Patatesleri soyun ve dörde bölün.

2. Havuçları temizleyip verev dilimleyin.

3. Soğanı temizleyin ve bütün olarak bırakın.

4. Sıvı yağı tencereye ekleyip, ısınınca etleri ilave edin ve 2-3 dk. pişirin.

5. Tuz, karabiber, defne yaprağı ve sıcak suyu ilave edip tencerenin kapağı kapalı olarak 25 dakika kadar pişirin.

6. Sırasıyla havuç, soğan ve patatesleri ekleyip sebzeler yumuşayana kadar pişirmeye devam edin.

7. Limon suyu ve tereyağını ilave edin, karıştırıp ocaktan alın.


Düğün Çorbası Tarifi (Kuzu gerdan ile yapılan):

Malzemeler:

1 çay bardağı un

1 adet yumurta sarısı

4 bardak sıcak su

1 adet kuzu gerdan

2 adet limon suyu

200 gr tereyağı

Arzuya göre nane

Arzuya göre pul biber


Yapılışı:

1. Kuzu gerdanı 90 dakika haşlayın.

2. Un, yumurta sarısı ve limon suyunu iyice çırparak haşladığınız kuzu gerdan suyuna ilave edin.

3. 5 dakika daha kaynatın.

4. Sosu için tereyağını eriterek baharatları ekleyin ve çorbaya ilave edin.

 



( ) Sepetinize Eklendi