Kuzu Güveçlik Kg (Dilimli Kaburga Kemiği)

Kuzu Güveçlik Kg (Dilimli Kaburga Kemiği)

Marka: Reyondan Et
47,95 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
  • Ürün Notu Ekle
  • Önerileriniz

Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.

Dilerseniz yorumunuzu detaylı olarak belirtebilirsiniz.
×

Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.

  • Açıklama
  • Yemek Tarifi

Kuzu Güveçlik, kuzu kaburga ve döş kısmının 3x3x3 cm boyutlarında satırla doğranmasıyla hazırlanır. Güveç, fırın ve tencere yemeklerine uygundur. 


Saklama Koşulu : 0-4 °C de ambalaj açılmadan raf ömrü sonuna kadar

ambalaj açıldıktan sonra 2 gün, 

Tamamını tüketemeyecekseniz kalanı -18 °C de 2 ay muhafaza edebilirsiniz. Derin dondurucudan çıkarılan ürünü buzdolabında çözündürebilir ya da çözündürme yapmadan direkt pişirebilirsiniz.


220 kontrol noktası ile Gıda Güvenliği kurallarına uygun üretim.

% 100 Veteriner Hekim kontrolü.

Türk Standartları Helal Kriterlerine uygun.

Soğuk Zincir.

Ürün paketinizden kaynağına izlenebilirlik.


Detay

Kuzu Güveç

Malzemeler:

Yarım kilogram kuşbaşı kuzu eti

2 adet patlıcan

2 adet kabak

2 adet havuç

5 diş sarımsak

2 adet soğan

3 adet patates

4 adet sivribiber

3 adet domates

4 çorba kaşığı sıvı yağ

Tuz ve karabiber


Yapılışı:

Güveç tenceresinin dibine yıkanmış kuşbaşı kuzu etlerini koyun.

Etlerin üzerine patatesleri, onların üzerine havuçları, aralara sarımsakları, sırasıyla soğan, kabak, patlıcan ve biberi üst üste yerleştirin. En üste yine satımsak ve rendelenmiş domatesleri koyun. Tuz, karabiber ve suyu ekleyip yağını üzerinde gezdirerek güveç tenceresinin kapağını kapatın ve fırına verin. 1 saat kadar pişirin.


( ) Sepetinize Eklendi