Kuzu Haşlama Kg (Gerdan Parçaları)

Kuzu Haşlama Kg (Gerdan Parçaları)

Marka: Reyondan Et
48,95 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?
  • Açıklama
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Kuzu Haşlama; mutfağımızda sevilen bir yemek türüdür. Bu leziz yemeği yapmak için kemikli ete ihtiyaç vardır. Kuzunun but, kol ve gerdan kısımlarından elde edilen kemikli etler ile haşlama yapabilirsiniz. Etin daha hızlı pişmesi için düdüklü tencere de kullanabilirsiniz. 


İçindekiler : Kuzu Eti

Saklama Koşulu : 0-4 °C de ambalaj açılmadan raf ömrü sonuna kadar

ambalaj açıldıktan sonra 2 gün.

Tamamını tüketemeyecekseniz kalanı -18 °C de 2 ay muhafaza edebilirsiniz. Derin dondurucudan çıkarılan ürünü buzdolabında çözündürebilir ya da çözündürme yapmadan direkt pişirebilirsiniz.


220 kontrol noktası ile Gıda Güvenliği kurallarına uygun üretim.

% 100 Veteriner Hekim kontrolü.

Türk Standartları Helal Kriterlerine uygun.

Soğuk Zincir.

Ürün paketinizden kaynağına izlenebilirlik.


Detay

Kuzu Haşlama

1. Patatesleri soyun ve dörde bölün.

2. Havuçları temizleyip verev dilimleyin.

3. Soğanı temizleyin ve bütün olarak bırakın.

4. Sıvı yağı tencereye ekleyip, ısınınca etleri ilave edin ve 2-3 dk. pişirin.

5. Tuz, karabiber, defne yaprağı ve sıcak suyu ilave edip tencerenin kapağı kapalı olarak 25 dakika kadar pişirin.

6. Sırasıyla havuç, soğan ve patatesleri ekleyip sebzeler yumuşayana kadar pişirmeye devam edin.

7. Limon suyu ve tereyağını ilave edin, karıştırıp ocaktan alın.


Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.

Dilerseniz yorumunuzu detaylı olarak belirtebilirsiniz.
×

Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.

( ) Sepetinize Eklendi