Kuzu Kaburga Kg

Kuzu Kaburga Kg

Marka: Reyondan Et
47,95 TL
38,36 TL
Kg
  • Ürün Notu Ekle
  • Önerileriniz

Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.

Dilerseniz yorumunuzu detaylı olarak belirtebilirsiniz.
×

Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.

  • Açıklama
  • Yemek Tarifi

Kuzu Kaburga; kuzunun kaburgalarının, ikili ya da tekli dilimlenmesi ile hazırlanır. Izgara ve fırında, güveçte ya da tencerede pişirebilirsiniz. Dilerseniz tek başına dilerseniz de yemeklerin içinde kullanabilirsiniz.


İçindekiler: Kuzu Eti

Saklama Koşulu : 0-4 °C de ambalaj açılmadan raf ömrü sonuna kadar

ambalaj açıldıktan sonra 2 gün 

Tamamını tüketmeyecekseniz kalanı -18 °C de 2 ay muhafaza edebilirsiniz. Derin dondurucudan çıkarılan ürünü buzdolabında çözündürebilir ya da çözündürme yapmadan direkt pişirebilirsiniz.


220 kontrol noktası ile Gıda Güvenliği kurallarına uygun üretim.

% 100 Veteriner Hekim kontrolü.

Türk Standartları Helal Kriterlerine uygun.

Soğuk Zincir.

Ürün paketinizden kaynağına izlenebilirlik.



Detay

Kuzu Kaburga 

Kuzu etlerini zeytinyağı kekik ve tuzla marine edip 1 saat buzdolabında dinlendirin. 

Dinlendirdiğiniz etleri düdüklü tencereye dizip, üzerine domates salçalı su ekleyin. Eklediğiniz su, etlerle aynı seviyede olmalı. Ardından düdüklü tencereyi kapatın ve buharı çıkmaya başladıktan sonra altını kısıp, 40-45 dakika pişirin. Altını kapadığınız tencerenin buharı tamamen boşalınca etleri tencereden alın ve biraz kekik, pul biber ekleyerek servis edin. 


( ) Sepetinize Eklendi