Kuzu Kapamalık Et Kg (Gerdan Parçaları)

Kuzu Kapamalık Et Kg (Gerdan Parçaları)

Marka: Reyondan Et
54,95 TL
49,95 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?
  • Açıklama
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Kuzu Kapamalık Et; mutfağımızda sevilen bir yemek türüdür. Bu leziz yemeği yapmak için kemikli ete ihtiyaç vardır. Kuzunun but, kol ve gerdan kısımlarından elde edilen kemikli etler ile fırında kapama yemekleri yapabilirsiniz. Etin daha hızlı pişmesi için düdüklü tencere kullanabilirsiniz. Bizim önerimiz etin suyunu pilav yapımında kullanmanız. Böylece kuzu kapamanın tadı iki katına çıkacaktır.


İçindekiler: Kuzu Eti

Saklama Koşulu : 0-4 °C de ambalaj açılmadan raf ömrü sonuna kadar

ambalaj açıldıktan sonra 2 gün

Tamamını tüketmeyecekseniz kalanı -18 °C de 2 ay muhafaza edebilirsiniz. Derin dondurucudan çıkarılan ürünü buzdolabında çözündürebilir ya da çözündürme yapmadan direkt pişirebilirsiniz.


220 kontrol noktası ile Gıda Güvenliği kurallarına uygun üretim.

% 100 Veteriner Hekim kontrolü. 

Türk Standartları Helal Kriterlerine uygun.

Soğuk Zincir.

Ürün paketinizden kaynağına izlenebilirlik. 



Detay

Kuzu Kapamalık 

1. Teflon tencerenizi ısıtın, biraz zeytinyağı ekleyerek etleri mühürleyin.

2. Rendelenmiş domates ve közlenmiş patlıcanı mühürlediğiniz ete ekleyin.

3. Sarımsak, baharat ve tuz ekledikten sonra tencerenin kapağını kapatın ve kendi suyuyla 1 saat pişmesini bekleyin.

4. Ardından 2 bardak sıcak su ilave ederek 1 saat daha pişirin.


Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.

Dilerseniz yorumunuzu detaylı olarak belirtebilirsiniz.
×

Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.

( ) Sepetinize Eklendi