Kuzu Kemiksiz But Eti Kg

Kuzu Kemiksiz But Eti Kg

Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Bu ürün stoklarımızda yoktur ya da şuan satışta değildir.
  • Ürün Notu Ekle
  • Önerileriniz

Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.

Dilerseniz yorumunuzu detaylı olarak belirtebilirsiniz.
×

Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.

  • Açıklama
  • Yemek Tarifi

Siparişinizde ürün notunda belirtmeniz durumunda kuşbaşı doğranarak hazırlanabilir. 


Kuzu But Kemiksiz, Kuzunun but kısmından elde edilen, kemiksiz bir et çeşididir. Tüm tencere, tava ve fırın yemeklerine uygundur.


Saklama Koşulu : 0-4 °C de ambalaj açılmadan raf ömrü sonuna kadar

ambalaj açıldıktan sonra 2 gün, 

Tamamını tüketmeyecekseniz kalanı -18 °C de 2 ay muhafaza edebilirsiniz. Derin dondurucudan çıkarılan ürünü buzdolabında çözündürebilir ya da çözündürme yapmadan direkt pişirebilirsiniz.


220 kontrol noktası ile Gıda Güvenliği kurallarına uygun üretim.

% 100 Veteriner Hekim kontrolü.

Türk Standartları Helal Kriterlerine uygun.

Soğuk Zincir.

Ürün paketinizden kaynağına izlenebilirlik

 


Detay

Fırında Kuzu Kol

1. Kuzu kol pişerken, kurumasını engellemek için üzerindeki yağın etin üzerinden ayırmayın.

2. Deniz tuzu ve yarım yemek kaşığı domates salçası ile eti ovun. 

3. Geniş bir tencerede yarım çay bardağı sıvı yağı kızdırın ve kuzu kolun alt ve üst yüzeyini ikişer dakika kızartın.

4. Tencerenin içerisine etin üzerini geçecek kadar su koyun, tuz ve baharat ekleyip, ortalama 25 dakika orta ateşte pişirin.

5. Hafif haşlanan kuzu kolu fırın tepsisine alın ve kalan yarım yemek kaşığı domates salçasını sürün.

6. Tepsinin içerisine bir kepçe et suyundan dökün.

7. Fırın tepsisini, önce yağlı kağıtla daha sonra alüminyum folyo ile sararak önceden ısıtılmış 200 derece fırında bir saat pişirin.


( ) Sepetinize Eklendi