Kuzu Kol Kg (Kemikli, Bütün Kol)

Kuzu Kol Kg (Kemikli, Bütün Kol)

Marka: Reyondan Et
53,90 TL
Kg
  • Ürün Notu Ekle
  • Önerileriniz

Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.

Dilerseniz yorumunuzu detaylı olarak belirtebilirsiniz.
×

Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.

  • Açıklama
  • Yemek Tarifi

Siparişinizde ürün notunda belirtmeniz durumunda kemikli olarak istediğiniz büyüklükte, istediğiniz kadar dilimleyebilir/ parçalayarak gönderebiliriz. Siparişinizle ortalama 1,5-2 kg ürün gönderilir.  


Kuzu Kol; kuzu kolun tamamıdır. İncik bölümünü de içerir Özellikle fırın yemeklerine çok uygun olan kuzu kol ile tencere yemekleri de yapabilirsiniz. Ayrıca kuzu tandır yapımında da kullanılabilir. 


Saklama Koşulu : 0-4 °C de ambalaj açılmadan  raf ömrü sonuna kadar
ambalaj açıldıktan sonra 2 gün
Tamamını tüketmeyecekseniz kalanı -18 °C de 2 ay muhafaza edebilirsiniz. Derin dondurucudan çıkarılan ürünü buzdolabında çözündürebilir ya da çözündürme yapmadan direkt pişirebilirsiniz.

220 kontrol noktası ile Gıda Güvenliği kurallarına uygun üretim.
% 100 Veteriner Hekim kontrolü.
Türk Standartları Helal Kriterlerine uygun.
Soğuk Zincir.
Ürün paketinizden kaynağına izlenebilirlik. 

Migros kalite ve güvencesiyle satılan Kuzu Kol Etleri'ni Migros Sanal Market'in Açık Kuzu Eti  Reyonundan edinebilir, tek tıkla sipariş verebilir, ödemeyi online ya da kapıda kredi kartı ile gerçekleştirerek aynı gün teslim alabilirsiniz.

Detay

Fırında Kuzu Kol

1. Kuzu kol pişerken, kurumasını engellemek için üzerindeki yağın etin üzerinden ayırmayın.

2. Deniz tuzu ve yarım yemek kaşığı domates salçası ile eti ovun. 

3. Geniş bir tencerede yarım çay bardağı sıvı yağı kızdırın ve kuzu kolun alt ve üst yüzeyini ikişer dakika kızartın.

4. Tencerenin içerisine etin üzerini geçecek kadar su koyun, tuz ve baharat ekleyip, ortalama 25 dakika orta ateşte pişirin.

5. Hafif haşlanan kuzu kolu fırın tepsisine alın ve kalan yarım yemek kaşığı domates salçasını sürün.

6. Tepsinin içerisine bir kepçe et suyundan dökün.

7. Fırın tepsisini, önce yağlı kağıtla daha sonra alüminyum folyo ile sararak önceden ısıtılmış 200 derece fırında bir saat pişirin.


( ) Sepetinize Eklendi