Kuzu Kulağı Demet

Kuzu Kulağı Demet

Marka: Reyondan Sebze
3,25 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?
  • Açıklama
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Kuzu Kulağı Demet,  taze hali ile salatalarınıza lezzet katarken, haşlanarak da tüketilebilir. Mayhoş lezzeti ile yemeklere ayrı bir tat katar. Dolaba koyduğunuz kuzukulağı demetini sararak muhafaza edebilir, poşet içerisine koyacaksanız öncesinde kağıt havluya sararak çürümesini engelleyebilirsiniz.



Detay

Daha önce ıspanakla yaptığınız börekleri kuzu kulağı ile deneyerek, mutfağınızda yeni lezzetlere yer açabilirsiniz. Kuzukulaklı Tava Böreği de o lezzetlerden biri olacak. 


1. Kuzukulağını tavada kavurun.

2. Yoğurt, yumurta ve yarım çay bardağı sıvı yağı bir kasede karıştırın.

3. Ayrı bir tavaya yufkayı dışarı taşacak şekilde serin, üzerine yoğurt sosunu sürün.

4. Diğer yufkadan parçalar alarak böreğin içine serpin, tekrar yoğurt sosu sürüp, aynı işlemi tekrar edin.

5. Böreğin orta kısmına kavurduğunuz kuzu kulağı ve kaşarı ekleyin. Yoğurt sosu ve yufka parçaları ile böreğin içini tamamlayın.

6. Son olarak dışarı sarkan yufkaları böreğin üzerine kapatıp üzerine bir parça tereyağı koyarak, kısık ateşte üzerini kapatıp altı kızarana kadar pişirin.

7. Bir tabak yardımıyla çevirerek, böreğin üst kısmını da kızarana kadar pişirip sıcak servis edin.

Afiyet olsun!


Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.

Dilerseniz yorumunuzu detaylı olarak belirtebilirsiniz.
×

Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.

( ) Sepetinize Eklendi