Kuzu Külbastı Kg (But Eti, Kemiksiz, Dilimli)

Kuzu Külbastı Kg (But Eti, Kemiksiz, Dilimli)

Marka: Reyondan Et
74,95 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?
  • Açıklama
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Siparişinizde ürün notunda kaç dilim istediğinizi belirtiniz.


Külbastı, mutfağımızın sevilen et yemeklerinden biridir. Bu leziz yemek için etin özel olarak hazırlanması lazımdır. Kuzunun but kısmından elde edilen et, ince dilimler halinde doğranıp sonra dövülerek yassı hale getirilmiştir. Kuzu külbastı, ızgara, tava ve fırın yemeklerine daha uygundur.


İçindekiler: Kuzu Eti

Saklama Koşulu : 0-4 °C de ambalaj açılmadan raf ömrü sonuna kadar

ambalaj açıldıktan sonra 2 gün 

Tamamını tüketmeyecekseniz kalanı -18 °C de 2 ay muhafaza edebilirsiniz. Derin dondurucudan çıkarılan ürünü buzdolabında çözündürebilir ya da çözündürme yapmadan direkt pişirebilirsiniz.


220 kontrol noktası ile Gıda Güvenliği kurallarına uygun üretim.

% 100 Veteriner Hekim kontrolü.

Türk Standartları Helal Kriterlerine uygun.

Soğuk Zincir.

Ürün paketinizden kaynağına izlenebilirlik.


Detay

Izgara Külbastı 

1. Kızdırdığınız tencerede tereyağını eritin.

2. Un ekleyip 3-4 dakika kadar kavurun.

3. Küçük küçük doğradığınız kestaneleri ekleyin.

4. Ardından süt ekleyip, karıştırarak kıvam alıncaya kadar kaynatın.

5. Kuzu külbastıyı ayrı bir ızgara tavasında yağsız pişirin.

7. Servis ederken kestaneli beşamel sosun üzerine ızgara külbastıları yerleştirin. 


Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.

Dilerseniz yorumunuzu detaylı olarak belirtebilirsiniz.
×

Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.

( ) Sepetinize Eklendi