Kuzu Kuşbaşı Kg (Yemeklik)

Kuzu Kuşbaşı Kg (Yemeklik)

Marka: Reyondan Et
68,95 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?
  • Açıklama
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Kuzu Kuşbaşı; incikleri alınmış kuzu but ile kuzu kol, kemiksiz hale getirilerek, 3x3x3 cm boyutlarında doğranarak hazırlanır. Daha çok tencere yemeklerine uygundur.


Saklama Koşulu : 0-4 °C de ambalaj açılmadan raf ömrü sonuna kadar

ambalaj açıldıktan sonra 2 gün 

Tamamını tüketmeyecekseniz kalanı -18 °C de 2 ay muhafaza edebilirsiniz. Derin dondurucudan çıkarılan ürünü buzdolabında çözündürebilir ya da çözündürme yapmadan direkt pişirebilirsiniz.


220 kontrol noktası ile Gıda Güvenliği kurallarına uygun üretim.

% 100 Veteriner Hekim kontrolü.

Türk Standartları Helal Kriterlerine uygun.

Soğuk Zincir.

Ürün paketinizden kaynağına izlenebilirlik.



Detay

Kuzu Kuşbaşı Güveç

1. Güveç içerisine 4 yemek kaşığı zeytinyağı koyup fırça ile yağlayın.

2. Güveç tabanına sırasıyla kuzu kuşbaşı, patates, patlıcan ve soğan halkaları yerleştirin.

3. Üzerine belirli aralıklarla sarımsak ve çarliston biberler serpiştirin.

4. En üste domates halkaları yayın ve üzerine sivri biberleri yerleştirin.

5. Tuz, karabiber, kekik serperek, 1 su bardağı suyu karışımın üzerinde gezdirin.

6. Güveci normal ısıda ocağa koyun ve güveç tenceresi kaynamaya başladıktan sonra, kapağını kapatın.

7. Ocak ısısını en düşük konuma getirerek 90 dakika pişirin.


Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.

Dilerseniz yorumunuzu detaylı olarak belirtebilirsiniz.
×

Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.

( ) Sepetinize Eklendi