Kuzu Sac Kavurmalık Kg

Kuzu Sac Kavurmalık Kg

Marka: Reyondan Et
54,95 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?
  • Açıklama
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Kuzu Saç Kavurmalık Et; sac kavurma, sacın üzerinde domates ve biberle birlikte pişirilen çok sevilen bir et yemeği çeşididir. Kemiksiz kuzu döş, boşluk ile kuzu kol ve gerdan etlerinin, 1x1x1 cm boyutlarında doğranması ile hazırlanır. Sac ve tava yemeklerine uygundur. 


İçindekiler: Kuzu Eti

Saklama Koşulu : 0-4 °C de ambalaj açılmadan raf ömrü sonuna kadar

ambalaj açıldıktan sonra 2 gün, 

Tamamını tüketmeyecekseniz kalanı -18 °C de 2 ay muhafaza edebilirsiniz. Derin dondurucudan çıkarılan ürünü buzdolabında çözündürebilir ya da çözündürme yapmadan direkt pişirebilirsiniz.


220 kontrol noktası ile Gıda Güvenliği kurallarına uygun üretim. 

% 100 Veteriner Hekim kontrolü.

Türk Standartları Helal Kriterlerine uygun.

Soğuk Zincir. 

Ürün paketinizden kaynağına izlenebilirlik. 



Detay

Sac Tava

1. Sac tavayı yüksek ateşte ısıtın. Kuzu sac kavurmalık etleri tavada, suyunu çekene kadar kavurun. 

2. Bu esnada domateslerin kabuğunu soyup küp küp doğrayın, biberleri ince ince dilimleyin. Arpacık soğanların kabuklarını soyun. 

3. Etin suyu iyice çekildikten sonra biraz sıvı yağ ekleyin ve etler hafifçe kızarmaya başlayınca soğan ve biberleri ilave edin. 

4. Böylece bir süre daha kavurduktan sonra domatesleri de katın ve domatesler suyunu çekince tuz ve sevdiğiniz baharatları ekleyin. 

5. Üzerini kapatın 5-6 dakika daha pişirdikten sonra yemeğiniz servise hazır.


Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.

Dilerseniz yorumunuzu detaylı olarak belirtebilirsiniz.
×

Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.

( ) Sepetinize Eklendi