Kuzu Sote Kg (But Eti, Sotelik Doğranmış)

Kuzu Sote Kg (But Eti, Sotelik Doğranmış)

Marka: Reyondan Et
76,95 TL
Kg
  • Ürün Notu Ekle
  • Önerileriniz

Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.

Dilerseniz yorumunuzu detaylı olarak belirtebilirsiniz.
×

Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.

  • Açıklama
  • Yemek Tarifi

Kuzu Sotelik Et; bir pişirme ve yemek çeşidi olan sote için kuzuların but kısmı yağ ve sinirlerinden ayıklanır ve 1x1x1 cm boyutlarında doğranarak hazırlanır. Daha çok tencere yemeklerine uygundur. 


İçindekiler: Kuzu Eti

Saklama Koşulu : 0-4 °C de ambalaj açılmadan raf ömrü sonuna kadar

ambalaj açıldıktan sonra 2 gün 

Tamamını tüketmeyecekseniz kalanı -18 °C de 2 ay muhafaza edebilirsiniz. Derin dondurucudan çıkarılan ürünü buzdolabında çözündürebilir ya da çözündürme yapmadan direkt pişirebilirsiniz.


220 kontrol noktası ile Gıda Güvenliği kurallarına uygun üretim.

% 100 Veteriner Hekim kontrolü.

Türk Standartları Helal Kriterlerine uygun.

Soğuk Zincir.

Ürün paketinizden kaynağına izlenebilirlik



Detay

Kuzu Sac

1. Sac tava veya yayvan bir tencereyi yüksek ateşte kızdırın.

2. Kuzu sotelik etleri tavaya alıp suyunu çekene kadar kavurun.

3. Domateslerin kabuklarını soyarak küp küp, biberleri ince ince doğrayın.

4. Suyunu çeken etlere sıvı yağ ilave ederek kavurmaya devam edin.

5. Kızarmaya başlayan etlere arpacık soğanları ve biberleri ekleyin.

6. Bu şekilde biraz daha kavrulduktan sonra domatesleri ilave edin.

7. Domatesler suyunu çekince tuz ve baharatları ekleyin.

8. Sacda pişiriyorsanız üzerini kapatıp 5-6 dakika, yayvan tencere kullanıyorsanız yine üzerini kapatıp 10 dakika daha pişirin.


( ) Sepetinize Eklendi