Migros Dermason Kuru Fasulye 1000 G

Migros Dermason Kuru Fasulye 1000 G

Marka: Migros
7,95 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?
  • Açıklama
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Migros Dermason Kuru Fasulye, Migros kalite ve güvencesiyle üretilir. Kuru fasulyenin en lezzetli halini sofranıza getirir.


Sofraların vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan kuru fasulye, kuş başı et, sucuk ya da pastırma gibi et ürünleri ile ağır ağır pişirildiğinde doyurucu ve leziz bir yemek olabilir.




Detay

Pastırmalı Kuru Fasulye

Malzemeler

  • 1.5 su bardağı kuru fasulye
  • 1 adet büyük soğan
  • 2 adet yeşil biber
  • 1 tatlı kaşığı domates salçası
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • 10 dilim çemensiz pastırma
  • 1 tatlı kaşığı un
  • 2.5 su bardağı su
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Yarım çay kaşığı kimyon


Yapılışı:

  1. Kuru fasulyeyi en az 3-4 saat önceden ılık suda bekletin.
  2. Suyunu süzdürüp tencereye alın ve 30 dk kadar haşlayın. Hafif diri kalmalarına dikkat edin.
  3. Kuru soğanı küçük küpler halinde doğrayın ve yeşil biberleri de minik minik kesin.
  4. Tereyağı bir tencerede eritin; soğan ve biberleri ilave edip karıştırın.
  5. Domates ve biber salçalarını ekleyip kıvam alması için unu katın. Yavaş yavaş eklediğiniz sıcak su ile kıvamını açın.
  6. Fasulyelerin haşlama suyunu süzün ve sosun üstüne ekleyin. İnce uzun dilimler halinde kestiğiniz pastırmayı ve baharatları da ekledikten sonra kısık ateşte 20-25 dk kadar pişirin. Dinlendirip servis edebilirsiniz.

Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.

Dilerseniz yorumunuzu detaylı olarak belirtebilirsiniz.
×

Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.

( ) Sepetinize Eklendi