Migros Kayısı Nektarı 200 Ml

Migros Kayısı Nektarı 200 Ml

Marka: Migros
0,75 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?
  • Açıklama
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Migros Kayısı Nektarı, keyifle içebileceğiniz ve yakınlarınıza sunabileceğiniz bir içecektir.


Tüketiciler*, Migros meyve nektarını gerçek meyve tadında olarak nitelendiriyorlar. 1 lt ve 200 ml’lik vişne, kayısı, şeftali ve karışık meyve nektarı ile 1 lt’lik portakal nektarı çeşitleri raflarda.


Anadolu'dan özenle toplanan kaliteli ve lezzetli meyveler 24 saat içinde işleniyor. Uluslararası standartlarda üretiliyor.


Meyve sularını; güneş ışığına maruz bırakmadan serin yerde muhafaza ediniz. Son kullanma tarihinden önce tüketiniz.


(*) Profesyonel bir şirket gözetiminde gerçekleştirilen Migros Tüketici Paneli’ne katılan tüketicilerin yorumlarıdır.

Detay

Kayısılı Cevizli Pasta 

Malzemeler (8 kişilik):

1,5 bardak kayısı nektarı 

1/2 bardak portakal suyu (%100)

3 adet yumurta

100 gr. şeker

50 gr. un

60 gr. nişasta

60 gr. öğütülmüş ceviz 

200 gr. kuru kayısı

1 adet limon rendesi

1 tatlı kaşığı kabartma tozu

45 ml. limon suyu

45 ml. sıcak su

500 gr. krema

2 paket şekerli vanilin

300 gr. badem ezmesi

1 çay kaşığı tuz


Hamurun Hazırlanışı:

Yumurtaları, 45 ml. sıcak suyu, şekeri ve bir çay kaşığı tuzu mikser ile 10 dakika kadar koyu krema kıvamına gelinceye kadar çırpın. Un, 40 gr. nişasta, kabartma tozu ve cevizi ilave edip karıştırın. 24 cm. çapında içine fırın kâğıdı koyulmuş ya da yağlanmış kelepçeli bir kalıba koyun. 180 derecede ısıtılmış fırında 25-30 dakika kadar pişirin, kalıpta soğumaya bırakın.


Kremanın Hazırlanışı:

200 gr. kayısıyı irice kıyıp, kayısı nektarı, limon rendesi ve suyu ile kaynatın ve üstü kapalı orta ateşte 15 dakika pişirin. 20 gr. nişastayı portakal suyu ile çırpıp kayısılara ilave edin, bir taşım kaynatın ve soğumaya bırakın. Kremayı, şekerli vanilya ile katılaşıncaya kadar çırpın. Keki enlemesine 3 parçaya kesin. Alttaki parçaya, ilk önce kayısıları yerleştirin, üstüne de krema sürün, üçüncü parçayı da yerleştirin, kalan krema ile üstünü ve kenarlarını kaplayın. Badem ezmesini ince açın. 5 adet 6 cm. kalınlığında şeritler kesin. Şeritleri arka arkaya koyup, pastanın kenarına dizin ve yapışması için hafifçe bastırın. Kalan badem ezmesinden 3 cm. çapında yuvarlaklar çıkartın. 20 gr. kayısıyı ince şeritler halinde kesin. Pastayı, yuvarlak badem ezmesi, kayısı ve tane cevizlerle süsleyip servis yapın. Afiyet olsun.

Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.

Dilerseniz yorumunuzu detaylı olarak belirtebilirsiniz.
×

Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.

( ) Sepetinize Eklendi