Soslu Kuzu Kaburga Kg (Özel Baharat Karışımlı)

Soslu Kuzu Kaburga Kg (Özel Baharat Karışımlı)

Marka: Reyondan Et
48,95 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
  • Ürün Notu Ekle
  • Önerileriniz

Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.

Dilerseniz yorumunuzu detaylı olarak belirtebilirsiniz.
×

Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.

  • Açıklama
  • Yemek Tarifi

Siparişinizi verirken kuzu kaburganın özel baharat karışımıyla hazırlanmasını not edebilirsiniz. 


Soslu Kuzu Kaburga; uzman kasaplar tarafından size özel olarak hazırlanır. Kuzu kaburgayı fırında, ızgara ya da mangalda pişirebilirsiniz. 


Saklama Koşulu : 0-4 °C de ambalaj açılmadan raf ömrü sonuna kadar ambalaj açıldıktan sonra 2 gün 

Tamamını tüketmeyecekseniz kalanı -18 °C de 2 ay muhafaza edebilirsiniz. Derin dondurucudan çıkarılan ürünü buzdolabında çözündürebilir ya da çözündürme yapmadan direkt pişirebilirsiniz.


220 kontrol noktası ile Gıda Güvenliği kurallarına uygun üretim.

% 100 Veteriner Hekim kontrolü.

Türk Standartları Helal Kriterlerine uygun.

Soğuk Zincir.

Ürün paketinizden kaynağına izlenebilirlik.



Detay

Soslu Kuzu kaburga: 

Malzemeler:

4 sırt kaburga eti

½ su bardağı domates sosu

¼ fincan üzüm pekmezi

¼ fincan beyaz balsamik sirke

1 çorba kaşığı esmer toz şeker

½ çay kaşığı tuz

4 adet kırmızı yağ biberi

4 adet sarı biber

4 adet yeşil biber


Yapılışı:

Bir fırın tepsisine alüminyum folyo serin ve içerisine kuzu kaburga etini koyun. Küçük bir kasede üzüm pekmezini, esmer toz şekeri, balzamik sirkeyi, tuzu ve domates sosunu koyup karıştırın. Bu karışımı kaburga etinin üzerine sürün. Biberleri de kaburganın kenarlarına dizerek folyoyu sıkıca kapatın. Önceden ısıtılmış fırında 200 derecede pişirin. Piştikten sonra kaburgayı parçalara ayırarak servis yapın. 


( ) Sepetinize Eklendi