Tat Acı Biber Salçası 550 G ( Cam )

Tat Acı Biber Salçası 550 G ( Cam )

Marka: Tat
11,95 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?

  • Açıklama
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Hijyenik şartlarda tamamen katkısız ve doğal olarak hazırlanan Tat Acı Biber Salçası, yemeklerinize renk ve lezzet katar. Hiçbir katkı maddesi kullanılmadan acı biber, tuz ve limon suyundan üretilmiştir. Tat Acı Biber Salçası, cam ambalajda satışa sunulmuştur.


Salçalar ve domates püreleri, soğuk ortamda saklanmalıdır. Havayla mümkün olduğunca temas ettirilmemelidir. Salçalarda nem içeriği itibariyle küflenme görülebilir. Küflenmeleri engellemek için: Salçalar, soğuk ortamda saklanmalıdır. Havayla mümkün olduğunca temas ettirilmemelidir. Kutu açıldıktan sonra ise salça üzerine 2 cm kadar bitkisel sıvı yağ ilave ederek buzdolabında saklanması küf oluşumunu engeller.

Detay

Taze Fasulyeli Bulgur Pilavı

Malzemeler:

Yarım kilo taze fasulye

2 su bardağı bulgur 

1 adet soğan 

2 adet domates 

1 çorba kaşığı acı biber salçası 

4 su bardağı su 

3 çorba kaşığı zeytinyağı 

1 çorba kaşığı tereyağı 

Tuz


Yapılışı:

Taze fasulyeleri temizleyin ve küçük parçalar halinde dilimledikten sonra üzerini geçecek kadar su ilavesiyle birlikte bir tencereye alarak yaklaşık 15 dakika kadar haşlayın. Sonra suyunu süzün. Soğanı küp küp doğrayın ve zeytinyağı ve tereyağı ekleyip kavurun. Daha sonra salçayı ve domates rendesini de ekleyin bir müddet daha kavurma işlemine devam edin. Haşlanan fasulyeleri de ekleyin. Son olarak bulgur, su ve tuz ilave edip karıştırın, kısık ateşte suyunu çekinceye kadar pişirerek demlenmesi için bir kenara alın. Fasulyeli bulgur pilavınız hazır. Afiyet olsun.

Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.

Dilerseniz yorumunuzu detaylı olarak belirtebilirsiniz.
×

Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.

( ) Sepetinize Eklendi