Tuzot 200 G

Tuzot 200 G

Marka: Tuzot
12,95 TL
7,90 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?

  • Açıklama
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Kurutulmuş sebze, çeşitli baharatlar ve tuz karışımı olan Tuzot 200 gr. yemeklerinize lezzet katar. İçerisinde; turp, havuç, kereviz, soğan ve maydanoz bulunur. Tuzot kullandığınız yemeklerde ayrıca tuz kullanmanıza gerek yoktur. 


Tuzot klasik çeşniyi, her türlü etli, etsiz ,tahıl ve sebze yemekleri, pilav, makarna, sarmalar, börekler, mezeler ve sosların lezzetini artırmak, yeni lezzetler yaratmak için kullanabilirsiniz.


Kullanım önerileri: Pişirmenin son 5 dakikasında 1 kişilik servis için; 1 çay kaşığı, 4 kişilik servis için; 1 çorba kaşığı dolusu Tuzot ilave ederek ağır ateşte pişirilir. Et, tavuk, köfte ve kebaplar yeterli miktarda Tuzot ile terbiye edilebilir.


Baharat ürünlerini, ambalajını açtıktan sonra serin ve kuru yerde muhafaza etmeye özen gösterin. Kapalı olarak ise güneş ışığı ve nemden uzak olarak saklayın.



Detay

Bozbaş

Malzemeler:

Yarım kg et

1 baş kuru soğan

Yeteri kadar yağ

2-3 adet patates

1-2 tane domates

Bir yemek kaşığı salça

Nohut

Baharat çeşnisi

Yeteri kadar su


Yapılışı:

Önce normal bir tencereye soğanları küçük küçük kıyıp koyun. Eti normal büyüklükte doğrayın, yağla birlikte hafif kızartın. Sonra domatesi doğrayıp, salçayı da hafif sulandırıp tencereye dökün. Tencerenin yarısına gelecek şekilde su koyun. Bir taşım kaynadıktan sonra nohutunu ilave edin. Patatesleri dörde bölüp çeşniyi ilave edip unu da ekleyerek tencerenin kapağını kapatın. Altını da hafif kısarak yarım saat kadar pişmesini bekleyin. İçi biraz çukur yemek tabaklarında servis yapın. Afiyet olsun.

Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.

Dilerseniz yorumunuzu detaylı olarak belirtebilirsiniz.
×

Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.

( ) Sepetinize Eklendi