Yayla Gurme Amaranth 500 G

Yayla Gurme Amaranth 500 G

Marka: Yayla
23,95 TL
21,55 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?
  • Açıklama
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Yayla Gurme Amaranth, horozibiği adıyla da bilinen ve glüten içermeyen bir tahıl olarak özel beslenen kişiler tarafından tüketilebilir. 


Amaranthı haşlandıktan sonra ince doğranmış sebzelerle pilav gibi pişirilebilir ve birbirinden lezzetli salatalar elde edebilirsiniz. 



Detay

Amaranth Salatası

Malzemeler

- 1/2 su bardağı amaranth

- 100 g ufalanmış beyaz peynir

- Yarım demet maydanoz

- 3 dal taze nane

- 1 adet kırmızı soğan

- Yarım limonun suyu

- 1 avuç kavrulmuş badem

- 2 yemek kaşığı zeytinyağı

- 3-4 yaprak marul/roka

- 1.5 su bardağı su


Yapılışı

1. Amaranthı 1.5 su bardağı su ile 15 dk kadar haşlayın. Sonra 10 dk suyun içinde bekletin. 

2. Diğer tüm malzemeleri minik minik doğrayın. 

3. Amaranthı güzelce süzüp malzemelerle karıştırın. Soslayıp servis edin. 

Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.

Dilerseniz yorumunuzu detaylı olarak belirtebilirsiniz.
×

Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.

( ) Sepetinize Eklendi