Yayla Yerli Pirinç 2 Kg Osmancık Bölgesi Mahsulü

Yayla Yerli Pirinç 2 Kg Osmancık Bölgesi Mahsulü

Marka: Yayla
18,40 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?
  • Açıklama
  • Önerileriniz

Yayla Osmancık Pirinç, pişirildiğinde tane tane olması ile pilav yapımında sık sık kullanılır. Et ve sebze yemeklerinin yanına Osmancık pirinci ile birbirinden lezzetli pilavlar hazırlayabilirsiniz. 


Pilav Yapmanın Püf Noktaları?

Pilavınızın lezzetli ve tane tane olması için gereken püf noktalar: 

- Pirinçleri çok iyi bir şekilde yıkayın. 

- Pirinç ve suyun oranını çok iyi ayarlayın. Örneğin 1 bardak pirinç için 1.5 bardak su yeterli olur. 

- Pilavı alçak ve geniş tencerede pişirin. Böylelikle pirinçler ısıya daha çok maruz kalıp şişerler. 

- Pilavı pişirirken kaynar su ekledikten sonra birkaç damla limon suyu ve bir çay kaşığı kadar şeker eklemeniz pilavın rengi ve lezzeti için yararlı olabilir. 

- Pilavı piştikten hemen sonra servis etmek yerine tencereyle kapak arasına kağıt havlu koyarak dinlenmesini sağlayabilirsiniz. 

Detay

Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.

Dilerseniz yorumunuzu detaylı olarak belirtebilirsiniz.
×

Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.

( ) Sepetinize Eklendi