Yer Elması Kg

Yer Elması Kg

Marka: Reyondan Sebze
Bu ürün stoklarımızda yoktur ya da şu an satışta değildir.
  • Açıklama
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Yer Elması, zeytinyağlı yemeği yapılarak ya da salatalarda tüketilebilecek oldukça lezzetli bir sebzedir. Meyve olarak da tüketilebilir.


Kış aylarının sevilen lezzetlerinden biri olan yer elmasına biraz patates ve havuç ekleyerek zeytinyağlı yemeğini yapabilir, dilerseniz benzer lezzetlerdeki kereviz yemeğine de katabilirsiniz.

Detay

Yer Elması Cipsi

1. Bol suda yıkayıp kabuklarını dikkatli bir şekilde soyduğunuz 400 gram kadar yer elmasını incecik dilimleyin.

2. 3 yemek kaşığı un un, birer tutam tuz ve taze çekilmiş tane karabiberi ve toz kırmızı biberi derin bir kapta harmanlayın.

3. Dilimlenmiş yer elmalarını kurulayıp, un karışımına bulayın.

4. Ayçiçek yağını derin bir tencerede kızdırıp una buladığınız yer elmalarını altın sarısı bir renk alana kadar kızartın.

5. Fazla yağını bırakması için kağıt havlu üzerinde dinlendirdiğiniz yer elması cipsini ılık olarak servis edebilirsiniz.


Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.

Dilerseniz yorumunuzu detaylı olarak belirtebilirsiniz.
×

Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.

( ) Sepetinize Eklendi